HÅNDENS LANDSKAB II

Bogen er for alle der ønsker at forstå sig selv og andre bedre. Den fører dig igennem alle de dele af hænderne, der skal til for at lave en god håndlæsning.

​Bogen er lavet i god kvalitet og er på ca. 280 hæftede sider. Den kan bestilles her nummereret, signeret og med en personlig hilsen til en pris af 333 kr + porto 42 kr. Hvis du ønsker et personligt eksemplar, skal du overfører 375 kr. til konto nr. 9365 0015362596 og sende en mail med navn, adresse og telefonnummer. Du vil få bogen tilsendt med DAO til nærmeste udleveringssted.

 

Lektørudtalelse:

Bogen her definerer håndlæsningen bredere end andre bøger om emnet og er samtidig meget enkel og kontant. Den starter med at beskrive de forskellige typer hænder og og tilsvarende typer hud, førend beskrivelsen af fingrene og linierne i hænderne. Herved adskiller den sig fra de andre bøger om emnet, fx Sådan spår du i hånden, 1998, hvor man mest koncentrerer sig om sidstnævnte emner. Bogen er skrevet i et enkelt og klart sprog uden brug af esoterisk New Age-jargon, og kan læses af alle interesserede fra 12 år. Talrige illustrationer med tegnede og fotograferede hænder med ledsagende forklaringer understøtter brødteksten fint. Forfatteren er startet i branchen i en moden alder, hvorfor hendes forklaringer, beskrivelser og eksempler er holdt helt nede på jorden uden at den åndelige dimension tabes. En god introduktion til emnet. Om kiromantiens historie, ordforklaring af de enkelte tegn i hånden, stikordsregister.