UDDANNELSE

NYT HOLD STARTER AUGUST 2024 PÅ “TROLDHØJ” 8970 HAVNDAL.

SKAL EN AF PLADSERNE VÆRE DIN?

Uddannelse til håndlæser

Undervisningen bygger på min nye bog ”Håndens landskab II” samt 25 års erfaring som håndlæser.

For at deltage behøver du ingen forudgående viden omkring håndlæsning, kun lysten til at lære hændernes sprog samt roen og tiden til det. Du er tjent med at have en ballast bestående af år og erfaringer. Du skal have empatisk evne og være åben, da uddannelsen både består af meget teori men også praktiske øvelser eleverne imellem. Du bliver under uddannelsen ført roligt og sikkert igennem alle de delelementer en håndlæsning består af. For at komme med på uddannelsen, vil jeg gerne have en personlig samtale med dig, så vi kan afstemme forventningerne.

Jeg forventer af dig som elev, at du sætter tid af mellem kursus weekenderne, til at prøve det indlærte af, uden det får du svært ved at bygge dit fundament i kiromantien. Uddannelsen afsluttes med en teoretisk prøve. Holdet vil bestå af max 10 personer, så alle kan rummes og få sin nødvendige plads.

Uddannelsen løber over 14 weekender på ca. 1 ½ år. Der undervises lørdag fra kl. 10 til 17 og søndag fra kl. 10 til kl. 16. Juli og december er der ingen undervisning.

Der er fri kaffe, the og frugt.

Undervisningen forgår hos mig på “TROLDHØJ” Udbyhøjvej 597, Knejsted 8970 Havndal

Prisen er 35.000 kr. Fordelt således: 7.000 kr. før 1. juli 2024, indbetalingen sikrer din plads på holdet. Derefter 2.000 kr. ved hver kursus weekend.

For yderligere oplysninger skriv eller ring til:

tahoma@tahoma.dk / 86476767