PRIVATSESSIONER

En håndlæsning tager ca. 45 minutter og bliver optaget på lydfil. Inden 48 timer efter læsningen modtager du en mail med et link til din fil.

Under læsningen bevæger jeg mig både på venstre og højre hånd, samt håndryg og håndflade. Læsningen begynder på håndryggen, hvor du bærer de ting du er bevidst om, ting og tanker du kan sige ja og nej til. Jeg danner her mit fundament, til den videre læsning. I venstre håndflade ser jeg ting der hører dit inderste til, ting du er født med og erfaringer der har gjort dig, til den du er. Højre håndflade bærer de kommende år, med de muligheder og udfordringer der ligger i forhold til den retning du bevæger dig i.

Brug en stille stund i ugen op til din læsning til at reflekterer over, hvad du ønsker svar på. Skriv eventuelt et par stikord eller konkrete spørgsmål på en lap papir, som du kan tjekke op på i slutningen af læsningen.

For at få mest muligt ud af din læsning, bør du ankomme i god tid og slukke din telefon mindst 10 minutter før. Det vil gøre at venstre hjernehalvdel slapper af og giver plads til den højre del, som er den der tænker i former og farver, det gør læsningen bedre og dybere.

Kommer du mere en 5 minutter for sent, risikerer du at din tid bliver aflyst, da mine tider ligger tæt på hinanden, for at jeg kan blive i koncentrationen.

Har du lyst til en håndlæsning, har du flere muligheder både i Jylland og på Fyn.

Har du lyst til at blive en af mine faste værtinder og blive aflønnet som sådan, så kontakt mig for muligheden tahoma@tahoma.dk

Ønsker du at samle en gruppe i dine egne lokaler, kører jeg gerne ud. Der skal være samlet mellem 5 og 8 personer, alt efter hvor langt væk fra Randers det er. Send en mail for at hører om mulighederne tahoma@tahoma.dk

Ønsker du at booke en tid på et af de faste steder, hvor jeg kommer jævnligt, skal du gå på min kalender. Her kan du se hvornår, jeg er hvor. Ved at klikke på den enkelte dato, kommer oplysningerne frem på, hvem du skal kontakte for at booke en tid til en håndlæsning udført af mig.

Uanset hvilken mulighed du vælger, foregår læsningen under private forhold, hvor kun jeg og den der bliver læst, er til stede i rummet.

Prisen er 800 kr. pr. læsning (enkelte steder er der lagt 50 kr. oveni til lokalet)

Håndlæser siden 1997
Håndlæser siden 1997